Не розумію навіщо більшість жінок так фарбують губи | 3 пункти, які старять їх

0 Від admin

Губи – та частина особи, якій у макіяжі приділяється особлива увага. Хтось вибирає щільні матові помади та чіткий контур олівцем для губ, інші віддають перевагу легким бальзамам та блискам!

При цьому багато жінок не розуміють, що їм по-справжньому йде і які засоби вибирати, тому їх макіяж губ виглядає не актуально і недоречно! Багато жінок обирають макіяж губ, який не тільки не підкреслює їхню красу, а ще й старить їх!

У цій статті ви дізнаєтеся, як не потрібно фарбувати губи, щоб візуально не зістарити їх. А як потрібно фарбувати губи і виглядати приголомшливо вам розповість блог Seleznev.

Ось 3 помилки, які часто псують макіяж губ

  1. Окреслювати губи чітко за контуром

Часто дівчата, роблячи макіяж губ олівцем, малюють лінії чітко за контуром і не підкреслюють галочку над верхньою губою, але такий макіяж робить їх візуально менше і зменшує їхню виразність. Тому не бійтеся трохи виходити за контур і добре пропрацювати галочку над верхньою губою, можна навіть підкреслити її олівцем на пару відтінків темніше, щоб зробити губи більш об’ємними та виразними.

Не розумію навіщо більшість жінок так фарбують губи | 3 пункти, які старять їх

  1. Вести куточки губ вниз

Часто, при макіяжі губ чітко по контуру куточки губ починають дивитися вниз – через що створюється ефект сумного обличчя, це прибавляє йому втоми та віку, тому слідкуйте щоб лінії не йшли вниз.

  1. Вибирати темні/не відповідні відтінки

А темні чи неправильно вибрані відтінки можуть лише посилити ситуацію. Наприклад, темні відтінки помад та олівців мають здатність візуально зменшувати губи, якщо ви не хочете такого ефекту – вийдіть трохи за контур.