Як збільшити губи за допомогою макіяжу

0 Від admin

У пошуках варіантів зробити ваші губи об’ємнішими ін’єкційні наповнювачі — не єдині способи. Ви також можете використати макіяж, щоб створити видимість більш об’ємних губ – свого роду оптичну ілюзію краси.  Точніше, йдеться про накладення макіяжу на губи. Зрозуміло, ефект буде тимчасовим, і ваші губи не зміняться у розмірі, але для швидкого виправлення ситуації чи особливої події цей варіант є швидким та безболісним. Детальніше про макіяж губ читайте за адресою newpeople.kiev.ua.

Як збільшити губи за допомогою макіяжу

Ідея створення більш повного або рівного контуру губ за допомогою олівця для губ це те, що візажисти роблять вже кілька десятиліть. Це створює ілюзію великих губ, тому що підкреслює їхній контур. Перш за все вам потрібно вибрати правильний колір олівця для губ. Якщо ви збираєтеся використовувати яскраву помаду (наприклад, червону, ягідну, пурпурову), вибирайте олівець у тон помаді. Якщо це відтінок нюду, ви можете або точно підібрати його, або на один-три тони темніше – але не більше. Головна порада – олівець завжди виглядає найбільш природно з нюдовими відтінками.

Переконайтеся, що ваш олівець для губ красивий і чіткий (точність тут відіграє ключову роль), і почніть проводити лінію трохи вище за зовнішній край природної лінії губ, прямо над тим місцем, де починається кольорова частина губ. Так ви досягнете бажаного об’єму і при цьому виглядатимете правдоподібно. Розділіть верхню губу на дві половини. Почніть із зовнішнього кута однієї сторони та проведіть лінію до середини. Повторіть з іншого боку, щоб лінії зійшлися у точці «цибуля Купідона».

Як збільшити губи за допомогою макіяжу

Як тільки ви створите зовнішню лінію, візьміть пензель для губ і розтушуйте олівець, злегка натискаючи вниз, залишаючи видимим зовнішній край. Це допомагає зробити все плавним, але при цьому створює ілюзію тіні на губах, яка робить їх більш пухкими. Варто також згадати, що необов’язково робити контур у всьому роті. Ви можете зробити контур тільки у «цибулі Купідона» або на нижній губі, підлаштовуючи техніку під бажаний ефект і форму губ. Як тільки ви закінчите з контуром, нанесіть помаду на свій смак. І все готове.

Чи не любите олівці для губ? Пам’ятайте, що зволожені губи завжди будуть більш пухкими, ніж сухі. Для цього досить просто видалити шкіру, що омертвіла, скрабом для губ, а потім нанести кілька шарів зволожуючого бальзаму, щоб губи виглядали більш об’ємними. Або після використання помади нанесіть прозорий блиск на центр верхньої і нижньої губи. Це відобразить світло в тому місці, де губи природно виділяються найбільше, а також зробить їх більш об’ємними.