Модні брови у 2023 році: форма, товщина, колір

Модні брови у 2023 році: форма, товщина, колір

0 Від admin

Питання з бровами на сьогодні, начебто, закрите: у тренді натуральність. 2023 пропонує нам відмовитися від покриття гель-лак, від нарощування вій. Тренди мінливі з сезону до сезону, проте саме натуральність залишиться з нами надовго. Але не все так просто. Про переваги та недоліки напилення брів читайте тут https://ideas-center.com.ua/?p=48339.

Мінімальна корекція

Це головне правило натуральних брів. Корекція робиться лише для уточнення вашої природної форми, жодних різких вигинів, надмірно чіткого кінчика, все плавно та природно. Для щоденного укладання можна використовувати гель для брів, злегка піднімаючи волоски вгору, створюючи ефект недбалості.

Багато косметологів, що важливо буде згадати, рекомендують відмовитися від видалення волосків над бровами. Це відносно небезпечна процедура, крім того, дуже болісна. Справа в тому, що над бровами проходять близько розташовані до шкіри нервові закінчення, не варто забувати про це. Не секрет, що регулярна обробка волосків олією усьми, рициновою олією допомагає привести брови в порядок і швидше відростити. Крім того, ви можете придбати скраб або пілінг для брів, що допоможе посилити кровообіг у зоні волосків, отже посилить їх зростання.

Модні брови у 2023 році: форма, товщина, колір

Брови “ниточки”

Повна протилежність до попереднього пункту – це брови «ниточки». З такими бровами зараз можна побачити зірок вітчизняного та зарубіжного шоу-бізнесу. Пам’ятайте, у ретро журналах красуні з початку минулого століття тішили око саме з такими бровами. Зараз

цей тренд буде актуальним для тих, у кого від природи рідкісні брови, є проблеми з відрощуванням волосків. Вибрати його можна і заради естетики, вирішувати тут вам.

Освітлені брови

Кінець 2022 – початок 2023 – період, коли по нас «ударив» тренд на освітлені брови. Тут зовсім неважливий відтінок волосків ваших брів, колір волосся на голові. Такого тренду йдуть багато знаменитих рудих красунь, шатенок або навіть брюнетки. Варто визнати, що потрібно бути досить сміливою дівчиною, щоб наслідувати саме цей тренд.

Волосок до волоска

Наразі дуже популярною стає процедура ламінування брів. На різних маркетплейсах навіть з’явилися у продажу спеціальні набори для проведення такої процедури в домашніх умовах. Вартість набагато вигідніша, ніж разове відвідування салону щомісяця. Вирішувати вам, довіритися своєму майстру з брів або ж розібратися в правила проведення процедури та зайнятися цим вдома.

Така процедура заощадить час ранкового макіяжу, адже брови потрібно лише розчесати, використання гелів та олівців зовсім необов’язкове. Крім того, після цієї процедури брови здаватимуться густішими, що зіграє вам на руку. Не варто забувати, що проведення такої процедури вимагатиме додаткового догляду за волосками: щоб вони довше залишалися м’якими, вам необхідно буде щовечора обробляти їх олією для брів.